Sivut

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Mä tarviin tahtoa vaikeisiin hetkiin

Heippa!

Uusi viikko, uudet kujeet. 

Päätä särkee jo valmiiksi ku ens viikolla on edessä mikrobiologian koe ja fysiologian ja anatomian sanakoe elikkä latinaa pitäis opetella!<3 eikä oo helppoa ku heinän teko, ku ei nuo kielet oikeen muutenkaa suju...

Nyt mulla muuten ois ollu jotaki ostoksia kuvattavana! :D Ostin perjantaina sellasen syys/talvitakin. Joka on sellanen ihanan pitkä, mutta takki oli mun makuun tosi kallis :S 80e. Voin laittaa kuvan siitä vaikkapa huomenna kun lähen kouluun niin voin räpätä kuvan :)


Tällästä tylsää tänään. Ens viikolla lupaan toteuttaa kämppäpostausta! :) katsotaan miten saan sen aikaseksi! 
Ens viikosta tulee kyllä vaikee. Kulta lähtee mettäleirille eikä pysty oikeen soitella että akkua piisais koko viikon :( ehkä kaikista kamalin viikko siis tulossa. Pitää ilmeisesti joka päivälle miettiä paljo jotaki tekemistä niin ei kerkiä tulla kauhee ikävä. No ikävä tulee joka tapaukses mutta jos siitä ny selviäis. Siitä siis tuo otsikko.

Merkku

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sun kullalla on varmaankin älypuhelin? Suosittelen ostamaan "lisäakun". Sillä kännykkää pystyy lataamaan lisäakun koosta riippuen 4-10 kertaa. Niitä saa suhteellisen edullisesti sellaisesta paikasta kuin voimapankki. Löytyy netistä. Ton systeemin avulla mä sain pidettyä yhteyttä mun poikaystävään, kun se oli armeijassa leirillä. Joten kannattaa ehdottaa tora sun poikikselle :)

Merkku kirjoitti...

Kiitos paljo vinkistäs! Se tais täs joku päivä tilatakki jostaki nettisivuilta lisäakun mutta se oliko joku ihmeellinen ettei se latautunu kunnolla :s. Että kyllä niistäkin löytää isoja eroja, mutta pitääpä vinkata :)