Sivut

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

You keep making me weak

"Älä haikaale olemattomien perähän.
Pirä miäles unelmia.
Kattele etiäppäin äläkä jalakoohis.

Sellaasta ei ookkaa
kun käyttämätöön tilaasuus.
Jos oot saanu paalupaikan,
katto takanas olevaa jonua
ennenkö luovutat.

Pahan iliman lintu sanoo,
jotta tuuloo väärästä suunnasta.
Hyväuskoonen orottaa,
jotta kohta muuttuu suunta.
Säärä sä sillaikaa
purjehet kohorallensa
ja anna mennä."

Siinä kiva teksti näin sunnuntai illalle ja tulevalle viikolla. Teksti on oikee pohojalaasittain kirijootettu! :D Hassu luettava. 

Uusi viikko, uudet kujeet siis. Sehän tuo tullessaan töitä, urheilua, syömistä, kavereita, kultaa, helatorstaita ja eevaa ! :) Siitä siis on mun viikko tehty. Kroppanilla olis tarkotus käydä mitä nyt omilta kiireiltään ehtii. Huomenna oisin halunnu mennä, mutta tottakai huomiseksi iski palaveri... Laitan ekaa kertaa nyt mun viikon liikuntasuunnitelman tänne :D.. Hah, se luultavasti muuttuu ja paljonkin mutta näempähän viikonmittaan sitte että mitä on tullu tehtyä :) vai onko mitää..

Ma: Koiran kanssa lenkki abaut 5 km
Ti: BodyPump 60 min. 
Ke: Voitaisin kokeilla äitin kans Sh'bamia tai sitten 1h kuntosali
To: Vapaapäivä
Pe: Siivousta kotona, pakko tehdä...
La: Taitaa päivä jatkua siivouksilla..
Su: BoduPump 60 min

Mun viikkoon kuuluu myös koiran kanssa lenkkeilyä melkein joka päivä :) Äitin kanssa vuorotellen tietty. Ja tää viikko on erilainen sen osalta kun eeva tulee keskiviikkona kotiin niin on joku muukin jakamassa hommia meidän kans :)



Sellaista. Viikonloppu olisi voinut mennä paremmin. Mutta oon tyytyväinen että olin molempina päivinä kuskina! :) Eipä tullut ylimääräisiä kaloreita juomista. Olihan meillä lauantaina kisakatsomo niin siinä syötiin jonkin verran herkkuja :(... Mutta herkkupäivä pitää olla viikossa :) onhan lapsillakin karkkipäivä niin miksei vanhemmillakin voisi olla? Mutta maanantai huomenna, ja urakka tosiaan jatkuu!! Perjantaina sovittamaan ylppärimekkoa♥

Merkku

Ei kommentteja: