Sivut

tiistai 7. toukokuuta 2013

Aamuhetken taikaa

Hepskukkuu! =) 

Olin tänään piiitkän tauon jälkeen Kroppanilla 60 min pumpissa ja sanotaan, että kyllä jalat ovat kipeät! Ekat kyykyt tuntuivat ihan ok:lta, mutta sitten tuli vielä etureidet, jalkakyykyt ja hypyt steppilaudan päälle niin voin sanoa, että jalat tärisivät niin kovasti että meinasin pyrstölleni kaatua! Eikä yhtään oloa helpottanut yskä ja pitkään jatkunut nuha. Pelkäänpä pahoin, että menin taas liian aikaisin reenaamaan, mutta tämä flunssa on jatkunut jo niin kauan että pää hajoaa! 

Tiesittekös muuten, että eilen oli kansainvälinen no diet day? :D vähä nauroin ku kuulin asiasta monnarilla just ku olin valittemas, että mitä hyväskää otan iltateen kanssa. Päädyin pullan sijasta pasteijaan jonka veikkaan olevan vähintään yhtä rasvaista kuin se pulla... Tänään on muuten mennyt päivä hyvin, ja eilen samaten. :) Ihan tyytyväinen, toki töissä ei tule paljon syötyä... Ihme kyllä, en ole jätskiäkään maistellut. (kovin paljon)

Jepuulis. Eepi tulee huomenna kotiin! :)) Oon oottanu jo kauan sitä että se tulee. Nyt meinataan oikeesti ottaa kuvia, en tiä jaksetaanko mennä yhteen paikkaan mistä ollaan puhuttu jo kauan, mutta ku ny jotaki kuvia sais seki blogiinsa :DD.. ja mäki tietty tänne :). Huomenna olis tarkotus lähtee myös katsastamaan Seinäkuun yö, että mimmonen tapahtuma se on. :) Siis se on tapahtuma Seinäjoella, jossa kaupat on myöhempään auki ja silloin nautitaan ehkä alkoholipitoisia juomia ja vietetään aikaa kaverien kans :) 

Sellasta mulle tällä kertaa. Ootan jo niin kovasti kesää, varsinki ny ku on alkanu kaikki kesätyötki ja kaikki. Ootan lämpisiä iltoja, aamupalan syömistä terassilla, auringonottoa, aurinkolasien pitämistä :) ihanaa♥ Ja tietty perjantaita, koska ylppärimekkoa kattomaaaan! :)
Hah, mikä teksti :D. Sattu tulla vastaan.

Merkku

Ei kommentteja: