Sivut

maanantai 13. toukokuuta 2013

Kyl me tästäki selvitään

Heps!

Kovat kuntoilut ja urheilut nyt on vähän jäänyt. Kuten postailutkin. Ihan kuten arvasin. Kun työt alkoivat niin en ehdi tietokoneella niin paljon aikaani viettää. Iloisena pitää palvella asiakkaita ja toteuttaa heidän toiveitaan. Siinäpä se aika sitten meneekin. Toki yritän parhaani mukaan lenkkeillä ja käydä kroppanilla siinä sivussa. En siispä sano, että innostus tai motivaatio olisi kadonnut mihinkää. Päinvastoin kellosta ovat loppuneet vain tunnit kesken. 

Juhlat lähestyy kovaa vauhtia ja pitäisi niitä saada tehtyä. Helatorstaina ja siitä aiheutuvalla pitkällä viikonlopulla ollaan koko perheen voimin katsottu jääkiekkoa ja yritetty vähän siivotakin. No aloitin terassin siivousta, ja huomenna se jatkuu kun alkavat kauniit ilmat ja mulla pari päivää niin että pääsen töistä jo klo 15.30 kotiutumaan :) jää koko ilta aikaa tehdä jotain muuta. 

:) Hiukan on tullut keksiä väännettyä! 

Nuo kuvat nyt eivät oikein tue mun blogin viestiä :D.. Mutta olivatpa niin hyviä ja herkullisen näköisiä että oli pakko jakaa ;) Eli tälläisiä herkkuja saa Kurikan Torikahvilasta! :) Eka on prinsessa annos ja toinen on angry birds annos! Tervetuloa ostamaan♥

Keskiviikkona käytiin katsastamassa Seinäkuun yö Seinäjoella :)... Huomasin, että joko mä oon liika vanha tai sitten yhä nuoremmat ja nuoremmat on ruvennut tulemaan kylille juopottelemaan...? Pysyisivät vielä kotona sellaiset. Kuulin saman lauseen myös monien kaverieni suista. Kyllä se vain on niin, että pullot pois alaikäisiltä! Ehtivät myöhemminkin. En ymmärrä mikä ihmeen villitys ja suuri asia on joku baariin meno että sinne pitää yrittää mennä alaikäisenä? Ja jos pääse niin sitten on muka joku kaveriporukan kingi? Ei se nyt vain niin ole. Alaikäiset pysykyyt kotona tai ainakin poissa tuollaisista mestoista ja paikoista mihin heillä ei ole asiaa... Nimimerkillä ite en ole kylillä lapsuuttani viettänyt. 

Jotkut asiat vain ottavat päähän. Toinen asia minkä olen huomannut nyt töissä ollessa on ollut mopoikäisten ja pyörällä kulkevien varomattomuus liikenteessä! Aivan kuin he eivät ymmärrä, että joka kerta jos he osuvat auton kanssa yhteen he jäävät aina kakkoseksi. Onko pakko leikkiä hengellään ja suikkia pyörällä autotielle ja sitten näyttää keskisormea tai heristää nyrkkiä autoilijalle vaikka autoilija olisi ihan oikeassa?! 
Kyllä joskus hermoja oikein koetellaan. Silloin kun ite olin ala-aste ikäinen, en paljon kylillä liikkunut. Tulin koulusta suoraan kotiin ja kuljin harrastuksissa. Eivät nuo pienet ala-aste ikäiset kuulu kirkolle suikkimaan fillareilla autoilijoiden eteen!

Olipas kantaaottavaa tekstiä, vaihteeksi sellaistakin. :) 

Merkku

Ei kommentteja: