Sivut

tiistai 30. huhtikuuta 2013

Pistät täysillä vastaan

Hyvää vapunaattoa! :))

Seuraavassa postauksessa tulee vappukuvia, koska huomenna on Kurikassa myös vapputori jolloin aukee torilla sijaitseva Torikahvila! :) Tervetuloa siis kahville, jätskille, yms. :)

Pakolliset mainostukset suoritettu niin päästään asiaan.. Edellisen nyyhkypostauksen jälkeen on kiva kirjottaa jotain positiivisia juttuja :). Oltiin juhlimassa lauantaina Seinäjoen yöelämässä ja totesin kun painoa nyt on seurannut, että olisi voinut jättää väliin.... Eipä hirveen hyvää tehnyt mun painonpudotus urakalle... Mutta huomenna vasta virallinen punnituspäivä niin toivotaan, että turvotus ja nestetasapaino on kehossa siihen mennessä tasaantunut! :) 

Tänään haluan kuvailla, kun sain kamerankin takasin :). Ja ihanaa, huomenna töihin niin alkaa jotakin tapahtuakin. Nautin siitä kun pääsen taas arkeen kiinni :).. Yritän postata silti säännöllisesti, vaikka nyt aikaa menee entistä enemmän töiden tekoon. Ja pitää kultsille opettaa matikkaa, että se osaa jotain amk:n pääsykokeis :) toki se osaa!

Mutta siis huomenna on kyseessä punnituspäivä, ja otan myös niitä mittanauha mittauksia :). Näkee taas mihinkä päin ollaan menossa.

Mun pahin pelko on nyt tällä hetkellä että tää menee taas niinku pari kuukautta sitte... Sain painon putoomaan melkein samoihin lukemiin kun nyt ja sitten paino ei pudonnut hetkeen ja kyllästyin ja annoin periksi houkutuksille. Tavallaan kun on jo päässyt alkuun ja puoleen väliin urakkaa niin sitten luovutan. En vain jotenkin jaksa enää.. Pelkään sitä notkahdusta nyt tosi kovasti. Pitäisi jostakin nyt kaivaa motivaatiota ja voimaa, että jaksaisin kaivaa itseni taas tästä kuopasta ja saada painoa putoamaan, edes sitten vähän kerralla, edes se 100g viikossa, sekin on parempi kuin, että painoa tulee lisää. Pelkään vain tosissaan... Ja nytkin on tänään ja huomenna kroppani kiinni, pitäisi siis läheä lenkille. No eilenkin olin kävelyllä kaksi kertaa ja no kyllähän se puntarissa näkyi, epäilen kyllä edelleen että se johtuu nesteiden lähdöstä. Mutta kai mun pitäis vain jatkaa vaikka taantumista on havaittavissa...

Tää on mulle tosi tärkeetä.
Merkku

Ei kommentteja: