Sivut

torstai 21. helmikuuta 2013

Best time of my high school

Meinaan menettää hermoni, tekis mieli repiä kaikki kirjat ja hypätä lumihankeen...

Olipas kovat uhkailut. Jää toteuttamatta kyll :).... Meinaa vain tuo koulu niin kovaa hiostaa. Ärsyttää kaikki tentit ja kaikki. Eilen äikän esseen preliminääri joka meni kyll mun mielestä ihan hyvin. Tänään parin tunnin päästä enkun tentti. Tenteissä siis katotaan että onko mahollisuutta nostaa numeroa. Ne on lisäksi oiva mahollisuus kattoa että mitä asioota pitää viä kerrata ennen YO-kokeita. Ja huomenna on viä terveystieto. Sitte olis lauantaina kultsin synttärit. :)

Penkkarit oli ja abiristeily oli ja kivaa oli :). Parin tunnin yöunilla ei toki hirveesti enää mihinkää jatkoille menty perjantaina. Mutta sitäkin railakkaampi ilta oli torstaina. Oli mahtavaa nähä kuinka hyvin oli meijjän koko lukio hitsautunu yhteen näinä 3 vuotena tai no sama porukka meillä oli jo yläasteella mutta vähä isommassa mittasuhteessa. Kuitenkin. Mahtavaa oli. Paljo tanssittiin, eikä ny niin hirveesti rahaa juomiinkaa menny :D. Haha, no jäipähän rahaa sitte ku mennään kultsin synttäreitä juhliin lauantaina ;)♥


Äiti toimi mulle kuvaajana koko päivän. :) Multa löytyy monta kuvaa ja monta videota. Kaikista koulun hienoista koristuksista ;) ehkä laitan lyhennettyä videota tännekki :).....?

Hohoo, kuka tunnistaa ;)?


Merkku

Ei kommentteja: