Sivut

perjantai 6. joulukuuta 2013

You are the best thing that's ever been mine

Ekat pikkujoulut pikkujouluiltu! 
Nimittäin keskiviikkona oli luokan pikkujoulut ja oli kyllä huippu kivaa :) oli siistiä tutustua kavereihin vielä paremmin :) toki mulla oli kuivat pikkujoulut kun olin lähdössä vielä kurikkaan illalla, eli meinasin lähtee juhlapaikalta suoraa mutta en sitte lähtenykkää. Mentiin sittekki baariin samon pikkujouluihin karmaan josta sain oikeen 4. haalarimerkin :D. Pitäis neki ommella kiinni :S no kuitenki :) Oli tosi kivaa! 


Ompas seksikkäät haalarit :D... 

Nyt tosiaan kotosalla täälä kurikassa ja huomenna tuuraamaan äitiä nurmoon valmentajaksi ja sitte ois tarkotus ootella kultaa kotiin, että pliis vr toimi kunnolla!

Merkku

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Missä mallissa sun laihisprojekti on? Ootko syönyt suruusi vai mitä sulle on tapahtunut? :(

Merkku kirjoitti...

Mun elämäntaparemontti on hyvällä mallilla :) kiloja on lähenyt nyt yhteensä 5 kiloa ja tyytyväinen tähän tilanteeseen ollaan. Vieläkin on kropassa hormonitoiminta sekaisin kun viime viikolla lääkäri nosti kilpirauhashormoni lääkkeen määrää mutta eiköhän se parin viikon sisällä taasen tasaannu niin sitten on toivoa jatkaa laihdutusta :)

Että hyvin menee myös sen osalta! Kiva että kysyit:) Ja täytyy kyllä myöntää että eipä tule tuota syömistä suruun paljon harrastettua, ei ole rahaa ja ostan kotiin vain terveellistä niin silloin ei tule kiusauksiakaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Koska teet kotipostauksen? :)

Merkku kirjoitti...

Kun vain vihdoin saan aikaiseksi! :) Sitä nyt oon yrittäny tehä jo kauan aikaa. Mutta tosiaan viikonloppuna sain makkarin juuri sellaiseksi kun halusin kun sain vihdoinki yövalon Mutta kiva kun kysyit ja tosiaan yritän nyt saada kaiken sellaiseksi kuin haluisin että pääsisin esittelemään meijän kodin (: