Sivut

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Otan sen haasteena, se sopii teemaan

Heippa!

Tämä inttileskeys on kamalaa... Tänään tajus ku kullalta tuli viesti ettei ehi soittaa että soittaa huomenna niin että tää on ihan oikeesti totta seuraavat 5 tai 9 kk.... Saan kullan siis joko jouluksi tai juhannukseksi kotiin<3 eipä paljoa lohduta.

Mutta vietettiin ihana miniloma helsingis viime viikolla. Mentiin junalla ja oltiin yö hotellis ja eksyttiin helsinkiin. Käytiin korkeasaares ja tutustumas suomenlinnaan. Oli ihanaa olla kullan kans romanttisesti amarillos syömäski. Mulla tulee sitä aiva hirviä ikävä ku muistelen kuinka ihanaa meillä oli. Jotenki kamalaa etten pysty soittaa tai lähettää viestiä sillon ku mullon ikävä tai haluusin vain jutella. Ehkä tämä tästä helpottaa ku saan vähä totuteltua tähän, justhan vasta se lähti alokas kuljetuksella kainuun prikaattiin.

Otin korkeasaaresta kuviaki paljo :)


Lauantaina oltiin isäpuolen siskon häiski, siitä tämä alin kuva. Asunot asiat edistyy, no omalla painollaa, mutta pikku hiljaa :) pistin mainosta tori.fi:n ja on tuottanu aika hyvin tulosta. Aiva jännittää kaikki uusi. Uus koulu, uudet kaverit, uus asumisympäristö, kaikki :).. 

ps. olin tänään salilla, tunnin treeni + 1,5km juoksua viä päälle ;) ja nyt huomasin mun kunnon kohonneen. Jaksoin juosta ekan kilsan ilman että edes hengästyin!! jes :) kyllä tää tästä, hiljaa hyvä tulee. Nyt nukkumaan, huomenna töihin ;)

Merkku

4 kommenttia:

Inkad kirjoitti...

Tsempit inttileskeyteen!

Merkku kirjoitti...

Sulle kans! :D

Anonyymi kirjoitti...

Jos poikaystäväs tulee juhannuksena takas, se on sielä sillon 11kk.. :) 9kk on esim sotilaspoliisit, jotka pääset sit jo siinä keväällä pois! Tsemppiä, voin kertoo että se kotiutuminen tulee ihan hujauksessa!:)

Merkku kirjoitti...

niinhän se onki :D, empäs muistanu noita uusia aikoja. Mutta kuitenki, toivotaan joo että aika menee nopeeta, ja varsinki nyt ku omaki elämä muuttuu niin paljon... :)