Sivut

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Tästä kesä voi alkaa

Heippa!

Ihanaa olla hetken aikaa vain vapaalla ja vain oleilla. Jotenki rentouttavaa vain istua ja kattoa täykkäreitä :D.Soveltuvuskokeet oli ja meni. Hyvä fiilis jäi, en tosin halua sanoa niistä enempää. Jotenki tuntuu että mitä kovempi päsmäröinti ja murehtiminen vain on haitaksi. Enhän mä pysty enää vaikuttaa mihinkää niin silti mietin ja murehrin että jos viä jotenki mokaan mahollisuuteni.

Muuten, alotin uudestaan kuntokuurin. Sunnuntai-iltana tein aika kovan kuntopiirin ku katoin telkkaa ja eilen oltiin tunnin treenit tekemäs kuntosalilla. Nyt on lihakset kipeet. Löysin uudestaan mun vinot vattalihakset ja reisilihakset :D.. Hah. 

Nyt kesäkuun ajan aijon keskittyä vain itteeni ja omaan hyvinvointiini. Ja lisäksi aijon keskittyä kultaan. Kulta lähtee pian inttiin ja no niin kaikki varmasti tietää millasta on ku toinen on poissa puoli vuotta tai vuoden? Toisaalta en ota sitä liian raskaasti. Kulta tulee lomille melkein joka viikko ja näen sitä aina silloin. Riippuen toki tietty siitä missä oon ite koulus. Mutta ei meidän suhde siihen lopu, ja jos loppuu niin täytyy sanoa että ei sellasella suhteella voi olla mitää tulevaisuutta jos se ei kestä toisen velvollisuuksia. Armeijan käyntihän on niinku poikien velvollisuus täs elämäs, ihan niinku naisilla kuukautiset. :DD.

Tosiaan, kesäfiiliksiä ja toivotaan että mäki vähän ruskettuisin tän kesän aikana :s yritän ainaki kovasti. :)

Merkku

Ei kommentteja: