Sivut

keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Today I feel great!

Heps!

Kuntokärpänen pisti töis :). Ilmoittauduin siis BodyPump 45min tunnille :)! Jes, hyvältä tuntui. Sai tehä oikeen täysillä. Paras tunne munmielestä liikunnassa on se että tekee täysillä ja että se tulee kipeetä. Joutuu puuskuttamaan ja jopa irvistelemään. (: 
Mutta sen jälkeinen fiilis on mahtava! :) Tosiaan se kuntokärpänen iski eikä tämä pumppi riittänyt. Mulle on iskeny uus buumi. :D Meille viritettiin tohon pihalle rampoliini ihan muksuja ajatellen ja sitten sitä varten että saatiin se pois tuolta terassilta. Mutta kuiteskin. Hypin siinä hetken aikaa ja laskin että 500 kertaa olisin ponkaissut ylöspäin, lisäksi hypin hyppynarua vielä 250 kertaa!! Vautsi mikä fiilis. Ansaittu olo istua koneelle ;)

Huomenna on pikkusten f-tyttöjen joukkueen päätöstilaisuus torikahvilas illalla mutta toiveissa on silti ehtiä mennä kuntosalin puolelle tekemään ite kehitelty tunnin ohjelma :). Toivottavasti onnistuis kun nyt tämä kuntokuume iski. 


Apua, luin netistä että ylihuomenna eli perjantaina olis tiedot saatavana YTL:ltä!! :s nyt mua rupes oikeesti jännittään! Toisaalta kovin pelko on se että en päässy läpi, mutta sitte toisaalta pelkään sitä, että mun pisteet olis laskenu ja että arvosanat olis huonommat ku mitä opettaja anto ymmärtää että voisin saada. Nuosta arvosanoista riippuu toisaalta kuitenkin niin paljo. Tiän että kukaa ei tuu niitä arvosanoja multa työelämäs kysymään, mutta ei mulla oo mahollisuutta päästä töihin jos en pääse mihinkää koulutukseen ja koulutukseen ei päästä ilman hyviä arvosanoja! Niinhän se vain menee...

Merkku

Ei kommentteja: