Sivut

lauantai 22. joulukuuta 2012

Just follow your heart

Nyt on ollu kauan jatkuvaa hiljaiseloa jo jonkin aikaa :) nimittäin tämän takana on ollut rakastamani koeviikko ja yokirjotukset! Ressi alkaa jo ylppäreihin lukemisesta, ku tuo enkku ja matikka ny ei oo mitää parhaita mahollisia aineita :s. Tänään oli tullu seinäjoen ammattikorkeakoulultaki kirje ja no ku tulin ovesta sisään hihkasin vaa äitille : "Onkohan seinäjoen ammattikorkeakoulu myöntäny mulle jo opiskelupaikan ens vuodeksi...?!" Tosiaanki, tarkotuksena olis ens vuonna nostaa kytkintä äitin nurkista ja lähtiä asustelemaan ja rakentamaan omaa elämäänsä.

Pelkkä ajatuski aikuistumisesta ja itsenäisestä elämästä pelottaa, haluusin olla viä se pieni tyttö kenenkä ei tarvinnu suunnitella huomista päivää, saati koko tulevaisuuttansa :s. Pelottavaa.

Kamala väsy, ja ihmekkös tuo ku yö jo on. Jotenki vaa haikee fiilis, meillä oli joulujuhla koululla ja tuntuu vain pahalta ajatella ettenkö enää saisi ens vuonna kaikkien nuotten huipputyyppien kans olla joka päivä.. :) ollaan kaikki nähty toistemma huonot ja hyvät puolet, hyvät ja huonot aamut... yms. Tulee vain niin kova ikävä. Jopa tätä tuppukylää =)..


Mun kaunis julistekki näkyy taustalla :)
Tulevaisuus voi olla pelottava ihan kenestä vain, mutta mun mielestä tulevaisuudesta voi tehä just sellasen ku ite haluaa kuhan unelmoi, harkitsee ja toteuttaa! Ilman niitä ei voi saavuttaa eikä tulla juuri siksi miksikä haluaa.

Mä en oo ny enää analysointi tuulella, haluun vain nyt nukkumaan. Hyvää yötä. Ja ihanaa joulua jos en kirjottele enää ennen pyhiä!

Merkku

4 kommenttia:

Saijis kirjoitti...

Voii muutat siis kans tänne sjoelle päin ens vuonna?:)

Merkku kirjoitti...

juu toivottavasti pääsisin sinne kouluun! :)) alkaa tuntua jo vähä turhalta tää kotona asuminen... haluun jo laittaa omaa kotia :)

Saijis kirjoitti...

Noni :) kyllä se omaan kämppään muuttaminen on kivaa :p

Merkku kirjoitti...

Varmasti:) oon ihan kateellinen teille! Toki meillä ei olisi ollu mitää järkiä muuttaa omillemme ku kerran ollaan molemmat Kurikas koulus.. :p Mutta silti :)