Sivut

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Christmas is coming

Huh, kylläpäs tuli tämä miniloma tarpeeseen :) 

Katon muuten niin outoa elokuvaa ku ikinä vain on tehty... Nelosen Ullakkojengi... Avaruusolioita ja kaikkee.... hm..

 Tänä viikonloppuna on tullu vain nukuttua ja syötyä, huomenna alkaa taas mun kuntokuuri, painonhallintakuuri, kunnon kohotus ja tietty valmistautuminen joulun herkkuihin ;). 

Ku olin pikkutyttö niin toivoin joulupukilta aina rauhaa maalimaan ja että kaikilla olis ihana rauhallinen joulu täynnä lahjoja ja paljo hyvää ruokaa :) Taidanpa tehdä niin tänäkin vuonna. 

Tuli joulunen olo ku olin pihalla kuvailees ja tekemäs lumityöt, nyt on toki varpaat ja sormet jääs, mutta sain hyvää materiaalia. 

  Hih tonttu kävi kyläs :) 

Tällä tontulla onki oma tehtävä, on ollu jo kauan. Tuo tonttu kantaa sellasta lyhtyä ja tos kädes on sellanen kolo mihin voi laittaa sen lyhdyn. No meijän äiskä keksi idean ku oltiin pikkutyttöjä, joka vuosi ennen joulua tohon pukin käteen laitettiin joululahjalistat että tontut löytäis ne helposti ku ne tulee hakemaan niitä :). Rakastan muistella kaikkia ihania lapsuusajan joulujuttuja. :) Tällä kertaa tälläinen, mitähän ensi kerralla ;)...
Noin vuosi sitte :)
Merkku

ps. EEVA KÄVI KOTONA!! Käykö eepi ny :)) ?
pps. no tehtiin me jotaki, meillä oli sukupikkujoulut, oltiin kuskina, käytiin kattomas salkkarileffa, käytiin tekees penkkarijuttuja, käytiin kattoos monnarilla naisten lentis peliä ja nukuttiin, syötiin yms. :)) kivaa oli!

Ei kommentteja: