Sivut

tiistai 6. marraskuuta 2012

Happy birthday Raffe! ♥

Jeeps, nyt on ollu postaustaukoa ku kiireet koulus pukkaa vähä liikaa päälle :ss.. on penkkarikoristeiden tekoa, lukemista koeviikolle, kevään yo-kirjotukset lähestyy, pukujen suunnittelua penkkareihin... huoh kaikkee on vähä liikaaki. Ja tottahan joskus pitää vaan ollakki :) Nukkua vaikka jos ei muuta keksi.

Oltiin eilen kattelemas halppikses, kurikan ostoskeskukses, jotaki joulukoristeeta äitin kans. No eihän me löyretty muutaku uusia lamppuja meijjän vanhaan kynttelikköön :D.. heh. No mutta kuitenki, löysin kaikkia ihania uusia muumiastioota :) oli aika ihania, mm. pikkumyy ja muumipappa joulukuusenkoristepalloja ja sitte fiskarssin saksia ja kuppia ja kippoja! :))

Mutta mun postausidea oli tälle kerralle Raffe! Rafaello siis. :) No kuitenki raffeli täytti 4 vuotta 1.11. :) ja aattelin ny toteuttaa raffen unelman ja tehä siitä kuuluisan. :DD eli ny tulee vaa raffen kuvia, en jaksa muuta.

äää :D neljä vuotta sitte.......... huoh

haha en ees tiä mikä noista on raffe :D




huh.. mutta nää kuvat on otettu raffen kotoo :). Kuvissa oli myös mirkku, muru ja pentujen äiskä on ella! :)
Haha, pakko kertoo mistä nää sai nimet. :D Raffaello on tietty teini-ikäisistämutanttininjakilpikonnista! Ja mirkku on sinkkuelämään Miranda. Ja no muru on vaan muru :).,











Jee onnea raffeliini! :) Mutta nyt mua kutsuu parhaista parhain lihamakaroonilaatikko sekä kurkkusalaatti! nams<3 ja vähä myöhemmin matikan kirja... hmph.

Merkku
http://www.youtube.com/watch?v=ELBfpg_6f1s&feature=branded

2 kommenttia:

roosa kirjoitti...

ihana tuo raffeeee:) onnittele sitä myöhässä mun puolesta, hihi:) ihana koira!=)

Merkku kirjoitti...

heh se on kyll aika mahtava ;) jeb, totisesti onnittelen! :))