Sivut

tiistai 30. lokakuuta 2012

highscooler and volleyball

Jebou, solis taas viikko aluillaan.. No alkohan se jo eilen :D Mutta eilen ei oli erikoonen päivä. Aamulla herätyskello soi klo 6:15 ja piti lähtee klo 7:45 lukion pihasta jurvalaasten kans kohti Kauhavaa! Oli siis koululentispäivä, jee ei tarvinnu istua 4 tuntia putkeen historian tunneilla! :)) Ja hyvinhän meillä Kauhavalla meni, meitä oli joukkeita Kurikasta, Kauhajoelta, Jurvasta ja Kauhavalta tietty. Eka peli oli Kauhavaa vastaan ja voitettiin 2-1! :) Ja sitte oli vuoros Jurvan peli ja voitettiin seki mutta nyt 2-0. Jja sitte mentiin syömään, muuten tästä pitää mainita sen verran että en oo ikinä ollu koulus missä pitääs oikeesti kuoria perunat ite!?? Muistan kyllä ku kouluun mentiin nii piti osata ite kuoria perunat ja appelsiinit. Ikinä en oo koulus niitä taitoja tarvinnu, mutta no ny sitte Kauhavan yläaste/lukios niitä tarvittiin :DD.. Tsempit vaa Kauhavalle....!

Mutta nyt ennenku tästä tuloo liika koulupainotteinen postaus täytyy mainostaa että mulla oli paras viikonloppu pitkiin aikoohin!! Sain istua autonratis ilman jotaki autokoulunopettajaa! Istuttiin Mooses ja kuunneltiin hyvää musiikkia lauantaina hyvällä porukalla, vietittiin jaakon kans laatuaikaa :) <3 lisää tämmösiä.





Niijjoo satoo tää pohjanmaallaki ensilumet :) Lunta tuli reippahasti torstaina, tulin pilateksesta kotiin siinä puoli 9 aikaan nii aattelin vaa että aiva niinku keskitalvella pyöräälis kotiin.

Nyt viä jotain turhia kuvia ja sitte tekeen ruokaa! :))







Merkku

Ei kommentteja: