Sivut

maanantai 12. marraskuuta 2012

Free Monday

Oli hienoa herätä aamulla ja muistaa että tänään on maanantai 12.11.2012 VAPAAPÄIVÄ! Vou, maanantai ja vapaapäivä kuullostaa hyvältä samas lausees! ;) Tänään on sitte tiedos raffen lenkitystä, kirjojen lähettelyä ja päällystelyä jameralle ja makoilua. :) Huomenna alkaa 3. jakso abivuotta, eli yli puolen välin mennään. Jee! Ny katon täs leffaa ja oottelen että pikkusisko herääs ku se halus jutella mun kans tänään facebookis mutta eipä oo viä näkyny. :D

Tästä ny tulee muuten tälläneen lässynlää postaus, mutta aattelin vaa kertoo mun hienosta viikosta! Ja sen jälkeisestä parista viikonlopusta. Nyt viikonloopuna mun olis tarkotus lähtiä eevan työ pihtiputaalle, kattomaan sen mestan menoa ja meininkiä, sitte tehään eevan kans joku kiva pieni reissu lauantaina :)
Sitte seuraava viikonloppu eli 24.-25.11 tuo tullessaan villiä menoa villillä porukalla ;)) Siittä myöhemmin. Ja sitte viä kauan odotettu reissu Karmaan viihteellle!!!! APULANTAAA on karmas 30.11.2012♥ Sinne on ihan pakkopakko päästä :))




Huhhuh, empä taira ny keksiä enempää joutavampia puhetta. Tairan päällystää kirjat loppuun ja lähettää tunnukset jameralle! :)) Hyvää maanantaita !

Loistava biisi!

Sweet Dreams    With Love 

Merkku

Ei kommentteja: