Sivut

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Me eletään tää kesä kerran vaan.

Kesäloma ja kesätyöt on tehny tehtävänsä.
En oo ehtiny koneella istuskella. Mutta ajattelin nyt tulla päivittelemään kun on jotain kerrottavaakin :) 

Mutta kuulumiset ihan ekana:
Mulle kuuluu oikein hyvää, tää kahden kodin elämä on taas niin mahtavaa. Kun työt on Kurikas ja toinen koti Seinäjoella. Noh hyvin meni kesäkuu. (: Juhannus oli Kalajoella aivan mahtava, ja sää mitä parhain! Aurinko paistoo ja sunnuntaina sateli vasta vettä, sain kyllä niin sydämeni kyllyydestä bailata että voi ie. Mutta ei ollu ihan fiksu veto ottaa mukaan uusia tennaria, kivat oli rakot jaloissa (; Noh juhannuksesta ei oo vieläkään selvitty.....jätin nimittäin ääneni Kalajoelle :D. Kaks viikkoa ja ääni niin käheenä että voi ie... 
Kulta tuli vihdoin ja viimein kotiin! Oli niin ihana tunne halata sitä Kalajoen hiekkasärkillä, tuli itku kun näin sen hymyilevän sitä ihanaa hymyänsä<3


Muuten mun elämään tällä hetkellä kuuluu töitä ja kotona hengailua. Huomenna olis aamuvuoro ja sitte isäpuolen nelikymppisiä juhlimaan! (:






















Ihana kesä ja aurinko<3 

Nyt siihen asiaan. Eli pian koittaa aika jolloin saadaan sanoa hyvästit tälle asunnolle ja siirtyä uuteen :) oon koko illan pakkaillut tavaroita ja huimaa vauhtia alkaa kämppä tyhjenemään! Tänään oltiin kirjottamassa vuokrasopparitki (: 

Ja tässä kappale joka on soinut mun päässä juhannuksesta asti, laulettiin yhen kaverin kans tätä koko juhannus, muiden hermostumiseen saakka ;) taidan laittaa sen nytkin soimaan taustalle !


Ihana kesä !
Merkku

Ei kommentteja: