Sivut

maanantai 11. marraskuuta 2013

mut sun vierestä ei kiire mihinkään hetkeekään

Heippa vaan pimenevästä syysillasta! :)

Oon huomannu yhen hauskan jutun. Ennen en voinu käsittää mun äitin tapaa ruveta polttamaan kynttilöitä heti kun ulkona alkaa vähäsenkin pimentyä iltaasin. Ja huh, nyt huomaan tekeväni sitä samaa itte! :D ja viä suuremmissa määrin ehkä kun äiti, ainakin tällä hetkellä. Oikeen ootan sitä aamuisin ku herään että saan illalla laittaa kynttilät palamaan ja saada tänne kämppään kodin tuntua ja saisin täällä tuoksumaan hyvältä. Polttelen yleensä tuoksukynttilöitä ja nyt on kahvin tuoksu menossa ja tuoksu on mitä ihanin<3



Näytän nyt kyllä tuossa kuvassa tosi oudolta. Toki johtuu varmaan huonosti nukutusta yöstä ja sitten siitä kun kello on 7 aamulla.. Tosiaan eilen oli pakko kattoa titanic ja pakko myöntää etten oo ikinä itkeny niin paljo leffan takia! Ja tulin siitä koko hommasta tosi kiukkuseksiki. Kun ajattelin että millaista se naisten elämä ja varsinkin köyhin ihmisten, on ollut kurjaa silloin. Ja en tiedä onko se nykyään niin paljon muuttunut? Kyllähän köyhiä sorretaan edelleen.. Miettikääpäs vaikka opintotukea? Minkä ihmeen takia opiskelija joka lukee itselleen ammattia ja yrittää käydä siinä sivussa vähän tekemässä töitä niin minkä ihmeen takia valtio on asettanut opiskelijalle tulorajat?? Aivan kuin valtio haluisi pitää meidän opiskelijat tahallaan köyhinä. "Jos teet liikaa työtä niin ei sulla oo oikeutta opintotukeen." Niinniin.. missä se tasa-arvo ja oikeuden mukaisuus on mistä niin paljon puhutaan?

No tässä tällästä saarnaa taas. :D Mulla jatkuu nyt latinan sanakokeeseen lukeminen ja huomenna meen uudestaan ulos laittamaan meidän minitakapihaa kuntoon :) Olin tänään raivauspuuhissa nimittäin ;)

Merkku

Ei kommentteja: